Citiraj:
Autor Tualatin
Mene zadnjih dana zanima 10t jer nemam para za 12r.
Ima li netko iskutva, navodno su kamere loše ali me zanima koliko loše ... ne znam jel 12r vrijedi 200 eura više?
|
Malo kasnim, al kad sam već došo tu nešto pitat da napišem. Imam OP10 Pro i nemam zamjerki na kameru nikakvih. Što se fotkanja tiče možda nisam power user, ali ko i svaki roditelj, klinca se naslikava i snima videe na dnevnoj bazi, i kažem, nemam što prigovoriti kameri. Neki update je sjeo nedavno, ne mogu na prvu reć da ima neke značajnije promjene.
Samom mobitelu imam jedan prigovor, a to je povremeni microstuttering kod tipkanja. Znači doslovce ga primjetim samom kod otvaranja tipkovnice i tipkanja. Ali ništa sad toliko često da bi me jako smetalo, tek nešto što primjećujem da moj stari OP 8T nije imao problem s tim (gboard koristim).
Nego, htjedoh pitati, ima li još netko problema s punjenjem one plus mobitela ili je do mene?
i na OP 8T i sad na OP 10 Pro događa mi se da nakon nekog vremena ne mogu normalno punit mobitel, stavim kabel, no doslovce mi kabel za punjenje iskoči iz utora van i imam muke namještat ga. pretpostavljam da može biti do toga što mob držim u džepu i napuni se "mucicama" i tkaninom iz hlača pa ne može sjesti dobro unutra. Kako najbolje očistiti taj utor? probao sam lagano s čačkalicom, i ispuio ponešto izvadit, ali bez promjene, i dalje moram nekako fiksirat i mobitel i kabel da ga punim, s tim da mi trenutno brzo punjenje ne radi.