View Single Post
Staro 24.05.2024., 07:51   #6843
9800pro
aka Edo, aka Syncros

9800pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor Botlorn Pregled postova
Ovo me sjetilo - je li se ikada uspio riješiti problem battery draina u Windowsima?

Moj T480s kada se pogasi, stavi u backpack, sat vremena kasnije regularno ima mrtvu bateriju. Ponekad i u sleep modeu. Sve je updejtano preko Vantagea.

Razmišljam za sljedeću godinu u novi thinkpad avanturu jer ih imam cijeli život i preko svega mogu preći, ali to da napunil laptop, otvorim ga u avionu pred 9 sati leta i nađem ga na 0 posto je čisti debilizam. Google je tu bio beskoristan osim "kupi novu bateriju".

Što me dovodi do pitanja: je li moguće da je baterija s 800 ciklusa punjenja jednostavnu umrla preko noći, iako je do prije par dana trajala dobra 3-4 sata (dakle pola kapaciteta, koliko i Vantage prijavljuje).

Ne mogu je puniti, lampica svijetli žuto, ali ništa. Kalibracija ne radi ništa. Probao sam odspojiti i opet spojiti bateriju i ništa. Reset ništa.

Ima li uopće smisla kupovati online non-retail bateriju za 100 eura plus pdv i carina i kine?
Evo na mojem novm, pored problema sa sporim diskom, isti problem sa pražnjenjem baterije. Jučer u firmi, došao ujutro, baterija na 0%. Napunio ga u radu na 100%, ugasim ga, stavim na stranu da ode na servis, i nakon 2 sata on se neda upaliti, prazna baterija. Imam doma Legion 5 i to ispada kao da je potpuno druga firma radila. Thinkpad naspram njega teže smeće...
9800pro je offline   Reply With Quote