View Single Post
Staro 07.03.2006., 11:21   #9
Bran
nemam kaj napisati

Bran's Avatar

Datum registracije: May 2003
Citiraj:
Autor Bubba
Da ne ulazim u postotke, no uzmi o ubzir da "jako puno" ATC-a, bolnica (odnosno medicinskih uredjaja u istima), razno raznik interaktivnih kioska, PID-ova i ostalih ljepota za koje ni ne sanjas da imaju ista nalik na ono sto bi mogao ubaciti u PC imaju bas taj Matrox, recimo. S druge strane, jedan 3DLabs ima svoje graficke procesore u raznim spijunskim letjelicama, a koristi se u mnogim drugim primjenama koje ko$taju previse da bi si dozvolili nekakav ATI ili nVidiu. Imas krivu percepciju, kao i mnogi. PC je zanemariva platforma, a ne ono izvan nje. Mnogi nisu ni svjesni da je cijela iSeries serija, koja broji tek 20ak godina postojanja (2 godine manje nego PC, IIRC), _najprodavanije_ racunalo na svijetu, iskljucis li PC. Mislim da ti je sasvim jasno kako ova jedna usporedba govori jako, jako puno.
Hvala da si mi pojasnio neke stvari. Za to nisam znao,tj. nisam pridavao veliku pažnju, a vjerujem da i dosta ljudi koji su imali isto mišljenje kao ja.
Negdje sam pročitao da Intel prodaje 50% grafičkih u cijelom svijetu.

Bran je offline   Reply With Quote