07.03.2006., 11:21
|
|
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
Autor Bubba
Da ne ulazim u postotke, no uzmi o ubzir da "jako puno" ATC-a, bolnica (odnosno medicinskih uredjaja u istima), razno raznik interaktivnih kioska, PID-ova i ostalih ljepota za koje ni ne sanjas da imaju ista nalik na ono sto bi mogao ubaciti u PC imaju bas taj Matrox, recimo. S druge strane, jedan 3DLabs ima svoje graficke procesore u raznim spijunskim letjelicama, a koristi se u mnogim drugim primjenama koje ko$taju previse da bi si dozvolili nekakav ATI ili nVidiu. Imas krivu percepciju, kao i mnogi. PC je zanemariva platforma, a ne ono izvan nje. Mnogi nisu ni svjesni da je cijela iSeries serija, koja broji tek 20ak godina postojanja (2 godine manje nego PC, IIRC), _najprodavanije_ racunalo na svijetu, iskljucis li PC. Mislim da ti je sasvim jasno kako ova jedna usporedba govori jako, jako puno.
|
Hvala da si mi pojasnio neke stvari. Za to nisam znao,tj. nisam pridavao veliku pažnju, a vjerujem da i dosta ljudi koji su imali isto mišljenje kao ja. 
Negdje sam pročitao da Intel prodaje 50% grafičkih u cijelom svijetu.

|
|
|