Tema: Košarka
View Single Post
Staro 08.05.2024., 21:47   #6911
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
GSW je Antu pomogao dosta, što je uostalom i sam pričao, čak su i razmatrali da ga uzmu na draftu (iako su šanse za to bile male obzirom da pored Currya i tad Poolea ne bi imo šanse igrat, a ionaku su htjeli Wisemana) . Čak je imao i workout za njih prije drafta, i tad su mu i Kerr i Myers rekli - da ne radi i ne vježba dovoljno (takav ga je glas pratio od srednjoškolskih dana, dečko je mislio da mu je talent dovoljan). Njega je to šokiralo i sam kaže da mu je to promijenilo percepciju i radne navike, da je od tada počeo raditi puno više i jače.

Goberta sam ovdje zagovarao davno još, nije bilo puno razumijevanja za to
Čovjek, koliko god da je napadački ograničen, i u napadu može biti koristan a o obrani da ne pričamo. Nema ekipe koja ne bi htjela takvog rim protectora (osim Lakersa koji imaju Davisa), i da je sve DPOY nagrade otkad je u ligi uzeo, ne bi bilo nezasluženo.

Što se serije tiče, ne bih ja još skroz otpisao Nuggetse. Šanse jesu male, i navijam za Wolvese, ali ajde neki fajt da bace a ne da gledam blow oute