View Single Post
Staro 07.05.2024., 05:13   #3203
tomek@vz
Premium
 
tomek@vz's Avatar
 
Datum registracije: May 2006
Lokacija: München/Varaždin
Postovi: 3,421
Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
Mislim da je to to, manjaro mi je konačno uspio nakrcat kojone.

Opet nakon zadnjih updejta login screen, nakon unošenja lozinke, ne pokreće DE nego vrati na login screen. tty, login, startx i tako magično radi. OK, to je već bilo u nekoliko navrata, istrpit ću i to. Ali to je onaj ja od neki dan.

Onda me s onim jebenim o-ringom jebe nakon svakog logina (odnosno startx) gdje moram 2 ili tri puta ubaciti lozinku. Uz to me i password manager traži lozinku, što je OK, tako mora biiti, ali pet puta lozinku u jednoj minuti, pa to je malo previše Lagano kipim.

I sad malo prije krenem zbrojiti nekoliko brojeva i okinem Calc key na tipkovnici. Umjesto da se pokrene kalkulator komplet DE se smrzne i ne reagira na nikakve komande. Pointer miša se kreće ali ne mogu ništa kliknuti. Tty prolazi, napravim ujedno i jedan update (bar 8GB updejta u 5 dana) pa kažem, ajde da probam se vratiti na F3, kad ono slijedi totalno smrzavanje, nema tty nema više ništa.

Resetiram komp, 5 puta se logiram, i šta prvo napravim? Stisnem calc, moram znati Naravno, opet se smrzne.

Narednih par tjedana imam zajebanciju sa soboličilačkim djelatnostima ali nakon toga ide ovo čudo tehnike u ropotarnicu povijesti. Nećeš razbojniče.

Pa dobro sta ti radis sa tim kompom? Jos malo pa ce u konzoli ti dolazit poruke "KILL MEEEEE!!!!!!"
P.S.- upravo radi takvih sranja ne koristim Arch based distre. Postoji kriticna tocka kad se prckanje po OS-u jednostavno ne isplati i nema smisla, dakle OS mora 99% vremena kad ga jednom postavis - radit kak spada unatoc raznim updejtovima. Distra koja mi ovakvo sranje priredi kod updejta dobiva kod mene dozivotni ban. Nije da nema alternativa.

Zadnje izmijenjeno od: tomek@vz. 07.05.2024. u 05:19.
tomek@vz je online   Reply With Quote