View Single Post
Staro 06.05.2024., 16:42   #1125
>>>KUKY<<<
Premium
Moj komp
 
>>>KUKY<<<'s Avatar
 
Datum registracije: Mar 2003
Lokacija: Vinkovci
Postovi: 1,016
Hvala ti Karlo ko bratu puno mi je jasnije sada.
Da, radi se o bakru "obican" ADSL i da trebam dakle modem router koji ce biti "kompatibilan" sa Nordvpn-om. "Navodno" je dovoljan bilo koji router koji podrzava open vpn ali bolje da provjerim.
Nekako sam najvise za asus i planirao sam flesati sa onim merlin biosom sami uredaj zvani modem router xD I ostala podesavanja mi nisu problem tako da definitivno izbacujem ovaj iskonov uredaj iz price...

Citiraj:
Autor jp_rv Pregled postova
lakše ti je tražit iskon da te prebaci u bridge i amen. godinama tako koristio, nikad problema. nakon toga možeš i vlastiti modem staviti. u startu to ne možeš kako si si zamislio jer 1) nemaš router s modemom, i 2) nemaš pppoe podatke za spajanje.

pitaš za bridge, pošalju ti podatke i nakon toga radi štagod ti srce želi.
obzirom da vidim da ne barataš tehnikom, nemoj si stavljati dsl modem nego ostavi njihov i iza njega zakači nešto svojega... jer nije to samo ukucat podatke, moraš znat i koji je vlan na dsl-u. nije da je teško pronać podatak ali opet...
Sve sto ti mogu reci na ovo je da sam zvao iskon tehnicku sluzbu i lik kaze da je moguce koristiti bilo koji ROUTER (e sad neznam za modem routere) ukoliko se koristi samo internet bas kao sto je karlo pojasnio.
Valjda TV kanali tada nerade...


" jer nije to samo ukucat podatke, moraš znat i koji je vlan na dsl-u. nije da je teško pronać podatak ali opet.."
Uz tvoju ili tudu pomoc nebi trebalo biti problema sa podesavanjem. Ako su xy podaci tajna moze se to i preko PP-a odraditi zar ne?
__________________
Sig mi nije u skladu s pravilima.

Zadnje izmijenjeno od: Karlo666. 06.05.2024. u 20:45.
>>>KUKY<<< je offline   Reply With Quote