Tema: Košarka
View Single Post
Staro 30.04.2024., 17:03   #6885
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Datum registracije: Oct 2016
To ti je do stila igre, nitko ne napada toliko kroz paint ko mi i ne može nas se drugačije zaustaviti nego faulima. To ni ne treba objašnjenje ko imalo razumije košarku. Neće Warriorsi imati bacanja ko Lakersi kad samo pucaju izvani, a kad uđu u reket dobiju bananu 😆

Mogu se složiti sa ovim drugim, era ovih igrača koji su nam pružili dosta zabave polako dolazi do kraja. LeGoat, Steph, Durant, mislim da su svi igrali preko 70 tekmi , a opet neki se nisu ni plasirali u playoff 😆

Godine neminovno radu svoje, prije bi sami rješavali tekme, sad treba uklopiti tim oko njih pažljivo dozirati kako bi bili contenderi. I ako. No ako mogu dati jedno svoje razmišljanje, da smo mi imali Tyronea ili Kerra za trenera umjesto nesposobne neznalice Šunke proteklih 2 sezone mislim da bi ugrabili barem 1 chip. Nitko me neće uvjeriti u suprotno.

Ne možeš sa 2 top10 igrača lige igrati na momente tako loše i bezglavo. Još kreten sinoć ostane bez tajmoutova 3 minute prije kraja, a u proteklim mečevima bi mu ostala bar 3 neiskorišteni plus challenge. To je baš prava ironija.
Ante M je offline   Reply With Quote