Tema: Košarka
View Single Post
Staro 30.04.2024., 16:47   #6884
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Ante M Pregled postova

Od 240 odigranih minuta vodili smo 180, egal je bio 30, a ovi su vodili 30 minuta. Onu krađu u game 2 kad čovjek punim šamarom udara Dloa po licu, a sudci vele marginalni kontakt, pa sviraju minutu prije kraja neki kontakt LeGoata na Murrayu za 2 bacanja, pa koliko kontakta Legoat pretrpi na ulazima koji se ne sviraju dok Jokica ne smiješ ni taknuti. Dajte najte. Da su tako pokradeni Warriorsi kmeketao bi ti ovdje mjesec dana bez prestanka

A šta ti znači vodit na poluvremenu? Ili Q3? Evo i GSW možeš pitati kad si ih već spomenuo

Sve je to ništa, akd je bilo stani pani, dobili su vas. Što je nešto što si nekad tvrdio da Lebron uzme loptu i riješi

No, rekoh već, Lakersi, jesu takvi kakvi jesu, no bili su bolji nego prošle godine, ali definitivno nisu bili bolji od Nuggetsa. I to ti kažem ja koji nisam fan ni Jokića ni Nuggetsa, osim kad protiv Lakersa igraju

A sad, nemojte mi vi navijači Lakersa/Lebrona o sucima kmečat, da vam sudaca nije bilo ne bi vidjeli play ina

I noćas tri put više bacanja od Nuggetsa, nije vam ni to dosta bilo. Jokić 0/0 bacanja, ne znam ima li takvih statsa, ali me živo zanima kad se zadnji put dogodilo da najbolj iigrač neke ekipe ima 21-20-9 stat, odigra 40 minuta, uputi 21 šut na koš i ne dobi ni jedno bacanje cijelu tekmu?

Btw.
Citiraj:
No LeBron, KD or Steph in the second round for the first time since 2005.
neki novi klinci rulaju.