View Single Post
Staro 26.04.2024., 14:07   #7187
IHrvojeI
¯\_(ツ)_/¯
Moj komp
 
IHrvojeI's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2016
Lokacija: Pag
Postovi: 1,164
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
Ja volim taj tip igre. Već sam spomenuo Fire Emblem, koji je zapravo strateški RPG na poteze. Tu pak ima svega, isto skupljaš likove koje vodiš sa sobom, pa do romantike među likovima i njihove djece, jedino sam si ja bio ugasio perma death az likove jer se onda priča drastično mijenja. Ovako nakon svake borbe ako ti barem 1 lik preživi, imaš ih opet sve u slj borbi. Yup, easy-peasy mode, ostario sam i nemam živaca.
Volim i oldskul xcom strategije (DOS verzija xcoma) i varijacije na temu koje su vrlo slične.

Nego vi se kunete u 1 i 2, a interneti kažu da je 1, a pogotovo 2 poprilično težak i nemillosrdan ali da su naj-naj,
E u tactics nemaš nikakvih gradova, sidequestova, dialoga romansi ovog ili onog... Imaš bazu i ovaj te šalje na neke misije protiv nekog digitrona i to je to.
U duji imaš svega, možeš postat porno zvijezda, najboksač, dobiješ shotgun wedding pa te i žena prati u avanturama, prati te neki jebeni pas koji ima milijon hitpointa i jinxa te a ne moš ga se riješit, crnog humora na sve strane i to ne mlakog ko u nastavcima. ima više sadržaja nego nastavci I nije teška igra ali ja bi bacio oko na neke savjete kod kreiranja lika i još ponešto čisto da ne uletavaš na slijepo (community pathcevi ovo ono)... Ekipu koji vodiš sa sobom, broj ovisi o tvojoj karizmi i sa njima ne možeš upravljat oni rokaju kako im ti kroz dialog kažeš da se ponašaju... sejv skamanje na najjače , glupi Sulik... Sad je meni došlo da je opet odigram
__________________
Hvalite me usta moja...: 1,2,3,4,5,6,7,8,9...
IHrvojeI je offline   Reply With Quote