Citiraj:
Autor Thermaltake
A iz kojeg razloga je ograničena, ne bi li u unlimited trebao imat najveću moguću brzinu ? Ja sam testirao i u sigetu i u Trnskom i u Podbrežju ista brzina uvijek.
|
Ako ti je brzina svugdje ista, onda znači da imaš nekakav limit brzine. Možda novi korisnici imaju limitiranu brzinu neko vrijeme? Nemam pojma.
I ne bih nužno rekao da je mreža loša jer ima nešto manju brzinu. Meni je bitnija pokrivenost od same brzine, a to što je internet 300 Mb/s umjesto 10 Gb/s, meni ne igra baš nikakvu ulogu. Jer realno tih 800 Mb/s što si imao na A1 nisi mogao iskoristiti u pokretu.
Prednost Telemacha je što ima 5G pokrivenost u cijeloj Hrvatskoj, dok A1 i HT imaju samo u gradovima. Čekaj malo, budi korisnik nekih 6 mjeseci, pa vidi jel sve ok.
Citiraj:
Autor Tualatin
Pa brzina se nigdje ne spominje u paketima. Pa pretpostavljam da su je ograničili zbog zagušenja tj. pokućnog interneta. Nekad nije bilo ni ograničenja na bonovima ... ja sam na istom mjestu sa brojem na bonovima mjerio 1gb.
|
Moguće. Možda stvarno novi korisnici imaju privremeno neki limit brzine, pa se makne nakon što budu duže vrijeme korisnici mreže. To bi moglo biti čisto radi zloupotrebe, da ne bi netko odmah pohrlio i stavio karticu u router ili samo dijelio hotspot i skidao internet.