Citiraj:
Autor Master_Hrc
Thx for sharing Bertone, iako mi nije usao u uzi krug bacim oko...
|
Nije ni meni, no prevagnulo je to što su još uvijek kod Kuge bitne stvari na gumbe (klima, isključivanje start/stop sistema, gašenje parkirnih senzora, odabir moda vožnje i dr.), odnosno nema petljanja po ekranu.Da ima klasičnu ručnu kočnicu i analogne instrumente bilo bi super no to dvoje je kompromis na koji sam pristao.
Druga stvar koja je dodala mali uteg na vagu u korist odluke da je uzmem je zimski paket opreme koji ima između ostalog i brzo odmrzavanje vjetrobranskog stakla tak da neće biti više struganja leda ujutro, nekome možda blesavo ali mene to veseli
Nedostataka ima, recimo meni prekratka sjedeća površina jer sam naviknuo na drugačiju vrstu sjedala pa će mi trebati vrijeme privikavanja no za sad mi je to minus. Nedostatak je možda i trenutna ponuda motora (dva benzinca i jedan dizel koji se onda uparuju sa različitim mjenjačima - ručni/automatski/CVT), no kad sam je probao voziti i uz ovoliko kamera po gradu, došao sam do zaključka da je 150 KS i 240 Nm zapravo dovoljno (iako ne mogu reći da se prelazak sa dizelskih 340 Nm ne osjeti). Što se tiče vožnje autocestom, to nisam još stigao probati, ali par izlazaka na ZG obilaznicu s brzinom do 110-120 km/h se pokazao odlično, motor se skoro uopće ne čuje kao i zvuk vjetra, odnosno jedini zvuk koji dolazi u putnički prostor je od guma, za prijevoz žene i djece mi više ne treba,... za otići od Himpera do Medvedgrada pa natrag do Šestinskog Lagvića imam drugi auto i tad se vozim sam
Citiraj:
Autor WraGG
Kuga je i meni odlicna bila. Iskreno, i sad mi nekad bude zao sto sam iza nje kupio BMW, a ne noviju Kugu ili Edge.
|
Ne znam koji si model Kuge imao (Mk1 ili Mk2), ali vozio sam par puta Mk2 i ovjes na Mk3 nema veze sa Mk2, Mk2 je bila full podešena na udobnost i meni nije bilo onog Fordovog osjećaja na volanu tak da mislim/osjećam da ovjes na Mk3 ipak više podešen prema vozaču i upravljivosti, a ne udobnosti.