View Single Post
Staro 07.04.2024., 15:07   #554
medo
#erase startup-config
Moj komp
 
medo's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3,007
Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Trekkie, to su bila sasvim druga vremena. Tad nitko nije dizao frku oko jednog samara, vjerojatno zato i jesmo (relativno) normalni, za razliku od novijih generacija koje imaju pravo na sve i nitko im nista ne smije pa teroriziraju sve, od ucitelja do roditelja, no dobro to je sad tezi off topic
Meni je još rano za reći ali tete u vrtiću mi stalno hvale maloga kako ne radi probleme. Nikad ga nismo udarili. Smatram da je dijete zapostavljeno ili da ga se nije na vrijeme naučilo ako je došlo do potrebe za šamarom Također u ono vrijeme je bilo normalno ono što danas nikako nije normalno s dobrim razlozima. Nažalost dosta toga je otišlo na gore.

Pišem to jer uspoređujem ove nostagične časopise i igre sa modernima. Naše igre u ono doba su bile vrlo igrive i zabavne iako nisu bile ni blizu toliko realne. Znali smo što je igra a što je stvarni život. Razlika je bila jasna kao dan.

Ne znam u što će odrasti klinci koji igraju moderne igre. Ostale sadržaje na TVu i net neću spominjati da je idemo u OT.
__________________
"It's not a bug, it's a feature!"
1N6pJsvusP7afu23qs1uBscK16wfcG7C8m
medo je offline   Reply With Quote