View Single Post
Staro 04.04.2024., 22:50   #5991
perk
Registered User

Datum registracije: Sep 2013
Citiraj:
Autor dadoremix Pregled postova
Da ams ems nešto
Moraju te prebacit
Realno traje 10 min ako tehničar naleti na support koji zna radit svoj poso
Jer tehnicar zna, ali nemoze do toga
Moj se napatio 3 sata telefoniranja i spominjanje cijele rodbine
Al rjesili smo 99%
Sad imam na racunu od prvog dana kaucija stb-a
A nikad ga imao
Da, 1,6€
Reči cete pa hebes to... al zasto da placam neki stavku koju ne koristim + puta puta i evo milijoni
Ma nadam se samo da ce to rijesiti sto prije i da necu biti dugo bez interneta. Nije mi bas prihvatljivo da kazu e sad neces 3 dana imat internet, ali nije bas ni da mogu birati..

Citiraj:
Autor mrGood238 Pregled postova
RDK je ta nova platforma, konfiguracija modema je drugacija, kroz ACS ne mogu nista sa modemom, web ui zakljucan, sve se podesava kroz Moj Telekom app. Ako imas tehnicolora bez ONTa i ne mozes do web ui, na RDK si. Nisam siguran da ce te support samo tako maknuti ali uvijek mozes traziti ont + router radi spajanja vlastite opreme. Ta platforma ima dosta problema i kad nema pomoci (misteriozna ispadanja pppoe ili maxtv ne radi sto god napravili), tehnicari sami traze prebacivanje natrag na staro.

Sto je RDK - https://www.telekom.com/en/company/d...simply-1009026
Ma da, mislim da bi mi radilo da nisam na tom RDK i dok sam to namjestao i vratio opticki kabel u Technicolor izgubio je PPPoE podatke pa su oni tamo morali resetirati nesto i ja sam morao na routeru reset napravit, jer nece sam povuc nove podatke...
perk je offline   Reply With Quote