Ajmo ovako, kaj se tiče mjerenja temperature-nemam dodatne senzore da mogu mjeriti sve i svašta tako da se mogu osloniti na ono kaj mi očita senzor od grafe, ja tu nemogu ništa puno učiniti. Ovo sa otvorenim kučištem, hmm imam čufteka big tower dodatno modanog za ventilatore, odmah iznad grafe se nalazi 120mm vent, sa strane cca. 3cm od grafe nalazi se 92mm vent. Vjerovo ti ili ne meni je temperatura komponenata(svih-cpu,grafa,hard,nforce4,pwm chip)u prosjeku viša za 3 stupnja sa zatvorenim kučištem. Naime kada je maknuta bočna stranica odmah se miču 92mm ventilatori. Nemoj mi pričati o preidealnim uvjetima-jesam li ja kriv kaj živim u radničkoj zgradi u kojoj vjetar možeš osjetiti kako puše kada su svi prozori zatvoreni, pa nisam ja zidao zgradu i postavljao okvire od prozora. Nemogu ja simulirati ljetne uvjete. A kaj se tiče tvojih očitanja temperature nebi se htio mješati, ali smatram da je temp. kod vanjskog dijela baze manja nego u središtu tim više što si spomenuo kako ti 120mm vent puše po kartici-znači ujedno i po senzoru s kojim mjeriš.
Sve to stoji da su uvjeti u kojima je rađen test prikladni za dobar oc no ja sam te uvjete spomenuo i nemogu ih mjenjati-šta je tu je.