View Single Post
Staro 29.03.2024., 12:17   #1
Luce
iVar

Luce's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
OCZGXS700 - napajanje nasumicno ne pali

doticno napajanje je OCZGXS700 koje sam instalirao u dell workstation T1600 koja ima xeon cpu, dva sticka od 8 gb ddr3 server hynix ram, sve u svemu vrlo pristojna baza i ne tako davno sam sastavo identican s napajanjem arctic 550w i GPU te radi iznenađujuce dobro (za racunalo koje je besplatno)

https://www.techpowerup.com/review/o...exstream-700w/

U svakom slucaju,plan je bio napraviti ovo racunalo za Uskrs, dobio sam ovo napajanje i od prethodnog vlasnika mi je rekao da napajanje nije radilo zadnjih nekoliko godina samo je stajalo u ormaru, kad sam ga instalirao,stisnem power, nista se nije dogodilom samo sam primijetio da treperi zelena lampica na maticnoj ploci. ponovno sam odspojio napajanje iz uticnice isto sto sam pokusao 3-4 puta nije upalilo. pokusavam nakon 15 minuta odjednom se ukljuci napajanje,zelena lampica ne blica vise nego stalno svijetili i komp se upali,potom primijetio sam da slika na monitoru nekako treperi i to nije do monitor, nego da je sam video signal, kad stavim drugi psu, slika je normalna. tako da sada sumnjam u ovo napajanje, također primjecujem kada ga ukljucim ventilator ima LED diode koje se ne pale odmah, nego kao da se pale postupno, kao da temperatura raste tako se i diode svijetle, ne znam dali to ima kakvu ulogu ili su to samo zadane postavke, ali eto spomenuti cu u slucaju da ima neku ulogu ili je simptom.

Jel ima spasa ovom ili je ovo na zadnjem izdahu?

Zadnje izmijenjeno od: Luce. 29.03.2024. u 12:51. Razlog: edit
Luce je offline   Reply With Quote