View Single Post
Staro 29.03.2024., 11:22   #7
Aedan
Registered User
Moj komp

Aedan's Avatar

Datum registracije: Feb 2023
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Identicna stvar se i meni dogodila, gadjao sam usb-c port na slijepo i nesto je puknulo u kucistu, komp se nije htio upaliti. I nece pa nece... Trebao sam iskopcati kabel od napajanja i odonda sve normalno radilo. Vjerojatno me spasila neka zastita u napajanju.

Nisam ugurao usb-c u krivi port, samo sam pipkao pozadi dok ga ne ubodem. Moguce da sam samo taknuo susjedni usb3 port.

Probaj ugasiti napajanje kompu, tako iskopcanog stisni mu power tipku da se "isprazne" kondenzatori i onda vrati napajanje.
u pravu si bio s ovom "power" opcijom, hvala ti puno. Izvukao sam kabel od napajanja i držao tipku power 10 sekundi. Nakon toga sam vratio kabel i u trenutku kontakta je unutar kučišta kao "bljesnulo" svjetlo i nakon toga mi se prvo uopće nije htio upaliti komp. Pa sam opet izvukao kabel za napajanje i vratio ga, te kliknuo power off-power on na napajanju, i nakon toga se sve upalilo i bilo je sve ok. Rade svi portovi i sve štima na kompu.

Ne bi imao ništa protiv da mi neko ukaže na to ako bi se trebao brinuti oko tih stvari koje su se izdogađale
Aedan je offline   Reply With Quote