View Single Post
Staro 18.03.2024., 06:36   #5947
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor mbed Pregled postova
Pozdrav. Uskoro mi istice ugovor, pa me zanima da li ima koja sad ponuda koja se isplati. Sada sam imao MAX3 plus dodatni paketi u TV-u. Po novom cjeniku to bi me ispalo skoro 60e umjesto dosadasnjih cca 40e. Citao sam malo cjenik posebnih ponuda, ali svugdje pise da se ponude odnose samo na postojece korisnike bakra. Ne znam da li nesto krivo citam ili stvarno nema nikakve posebne ponude za postojece korisnike optike?
Drugo pitanje je, da li je tko imao kombinaciju Telemach opticki net i samostalni HT MaxTV? Jer gledam tu kombinaciju koja bi bila slicna cijenom (40e). EON TV me ne zanima jer nema Arene, a za A1 citam samo probleme sa zagusenjem neta.
ja sam ti na a1 preko ht infrastrukture zagušenja nema ako koristiš svoj router,zagušeni su im dns severi tako da se sa njihovim ruterom koji nažalost nema mogučnost promjene dns-a sve kasni pri otvaranju 2-3 sekunde,sa mojim tplink archer 72 sve je trenutno televizija preko recivera radi ok treba ga jedamput tjedno iz struje u struju zna malo zablesirat dizanje traje minutu ništa strašno,od aplikacije bježi trčećim korakom,na jeftinijim televizorima gubi vezu pojavljuju se greške,ono što jezajedničko na boxu i bilokojem televizoru prilikom promjene programa 10 sekundi buferiranja i crveni kružić na crnoj podlozi,često treba unositi user i lozinku u aplikaciju,po mom sudu je teška beta ako ne i alfa,prilikom sklapanja ugovora trebaš paziti jer forsiraju aplikaciju,a 2 eura više nije puno za smirene živce,naknadne promjene koštaju još više živaca je moraju ići na nekakvu komisiju da ih odobri,pomaže spominjanje raskida ugovora,ali sve traje oko 2 tjedna,3 tjedna dok ti ne dostave reciver,moj razlog je bio onda 6mjeseci besplatno,sad je 50% cijene godinu dana za to imaš internet ,telefon osnovni paket i možeš birat sportski ili filmski paket,hbo više nije besplatan u novim ugovorima,očekivat možeš prilikom uključenja 10-ak dana sitne problemčiće dok se sve neposloži iza toga sve ide ko podmazano,katastrofa ti je tehnička podrška i tehničari na terenu vanjske firme sa znanjem tek tolikim da te prikljuće,telefonska podrška nula 5poziva isto pitanje 5 različitih odgovora često dijamentralno suprotnih tu i tamo naletiš na nekog ko hoće pomoći i nešto zna,velim sve probleme mi je rješio moj router kod bilo kakve promjene kompliciraju do neba i to je razlog zbog kojeg odlazim od njih u 10 mjesecu kad mi istekne ugovor a i telemachova ponuda je vrhunska 12 mjeseci 1 euro:

-

skalar je offline   Reply With Quote