05.03.2024., 19:08
|
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2014
|
Citiraj:
Autor ...Tihomir...
Isti smo što se tiče zahtjeva za wlan, samo ću reći da sam zbog mušičavog wlan-a vratio na amazon TP-Link xx-230 AX1800 Dual Band Wi-Fi 6 GPON Router koji je "preporučen" jer može imati sve 3 usluge preko njega na optici.
Znači router sam bez ikakvog utjecaja upali 5gWlan, ti ugasiš, on upali za tipa sat vremena. Kod zadavanja vremena paljenja / gašenja isto pali oba dva, ne možeš birati. Čitam na forumu TP-link-a, taj problem sa samostalnim paljenjem 5G je detektiran prije 3-4 godine, i još ga nisu riješili. Toliko o toj firmi.
Što se tvog problema tiče, koristio sam speedport plus i mislim da mi je njemu sve uredno radilo. Moraš u postavkama podijeliti da se mreže 2,4 i 5G drugačije zovu i ugasiti onu opciju da ih odjednom koristi pa sam prebacuje između njih. Koliko se sjećam na taj način mi je ujutro palio samo 2,4G... Probaj pa vidi, davno mi je to bilo...
|
Sta si uzeo umjesto xx230v?
Dosao sam do zakljucka da mi je dosta limitiran funkcijama taj all in one pa razmisljam da bi isao na ONT + opnsense opciju ili mozda neki Asusov ruter
|
|
|