Citiraj:
Autor mkey
Meni osobno najbolji argument zašto bi netko koristio windows je Excel  Koji opet ima puno problema. Ali mi stvarno nije jasno da nema neke ozbilje alternative. Kako dela office u wine? Nisam imao potrebu pa nisam niti probavao.
@tomek želiš kazati kako Win11 instaler nije krcat smećem kao desetka?
BTW onaj GPU RAM workaround provjereno radi. Dakle dovoljno je predmetnu CUDA aplikaciju zagasiti prije spuštanja u sleep. Mogu živjeti s time 
|
Zaboravi wine za kompleksnije stvari. Ima Excell vlastite problem ali bio sam primoran ga koristiti dnevno (na primjer provjera 5000+ mejl accountova) - sva ostala rijesenja makro mogucnostima Excella nemogu ni prismrdit. Libreoffice mi se krsio. Kaj se installera tice - prihvatis s vremenom kao nuzno zlo i poslozis si skripte i alate kako najbrze nakon instalacije doci do zeljenog stanja sustava. Ali toga nije ni Linux svijet posteden. Primjer: Debian installer - ili lupas bare minimum (expert instalacija) ili Gnome sa aplikacijama koje ne zelim i opet moram pocistiti (auto). Iskreno najblize onoj bare minimum - "sane defaults" instalaciji koju sam isprobao je bio Manjaro u onoj verziji da samo osnovne aplikacije instalira. No kod njega me zivcira sto je previse toga moralo rucno drkarit (sto i sam primjecujes). Nekad sam bio za to jer sam zelio i nauciti kako ispod haube sve sljaka al danas...ne

. Plus kod mene ogroman faktor igra prezasicenje na poslu sa svim mogucim sranjima i kad sam doma vecinom vise nemam energije po necem prckat, daj mi samo da radi, tu i tam da opalim neku igru a ostalo > kauc modus.