View Single Post
Staro 28.02.2024., 17:28   #5723
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ne ne nisam mislio nečujno, nego tiho. Sada imam Cooler Master Advanced 2 bijelo sa SATA dockom na vrhu koji mi je genijalna stvar, kopča se direkt u SATA utore na ploči.

Inače mi je ovo kućište baš OK, ali me zeza to sa grafama, moram vidjet ako se da štogod uklonit, ali bez da mu ubijem ''statiku''.

I da, ovo moje je mesh tj rupičasto odozdo, napred i gore, samo su stranice zapravo pune.

Kada gledam ovu sliku iznutra, čini mi se da i ne mogu baš skinuti ovaj dio za diskove.
Tj, trebao bi probušit nitne (ili kako se već kaže), skinut taj kavez, odrezat ga na pola i uklonit gornji dio, te vratit donji dio i umjesto sa nitnama ga zavidat.
Dobro mi dođe jer imam 1xHDD i 2xSSD, oldskul kućište ima samo taj prostor za diskove.

Inače kućište je dosta staro, ima već kakvih 12-14 godina, mislim da sam ga uzeo kada sam uzimao i3 2100, a opet glupo mi ga je mjenjat jer sam zadovoljan...osim prostora za grafe.

A ovo je SATA dock:

E taj fractal 7 compact u bijeloj izgleda dosta dobro, sviđa mi se što postoji varijanta bez stakla. A ne sviđa mi se što nema mrežicu napred tj da je komplet rupičasto kao ovo moje.

Ali nisam ja još u potrazi za kućištem, samo sam malo komentirao.
Lomit ću glavu kada budem radio upgrade cijele konfe.
Čekam zen 5 da vidim što i kako, tj hoće li mi uopće biti napeto.

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 28.02.2024. u 17:38.
Disco je offline   Reply With Quote