Tema: SkyShowtime
View Single Post
Staro 28.02.2024., 16:46   #81
buljaka
Premium
 
Datum registracije: Aug 2014
Lokacija: Osijek
Postovi: 2,854
SkyShowtime
Poštovani/a korisniče/ce SkyShowtime streaming servisa,

Želimo odvojiti trenutak da vam izrazimo svoju zahvalnost što ste jedan od naših prvih članova naše doživotne ponude u pola cijene. Posebni članovi poput vas nadahnjuju nas da nastavimo pružati najbolju moguću razonodu i želimo vam dati do znanja da ste vrlo cijenjeni dio SkyShowtime zajednice.

Od 23. travnja 2024. vaš će se postojeći plan za SkyShowtime preimenovati u Standardna plus, a uvest ćemo i novu vrstu pretplatničkog plana u našu uslugu, Standard s oglasima.

Kako biste nastavili uživati u usluzi SkyShowtime bez oglasa i bez prekida*, ne morate ništa napraviti, a mi ćemo nastaviti poštovati vašu aktivnu doživotnu ponudu u pola cijene. Vaša trenutačna pretplata automatski će se prebaciti na preimenovani plan Standardna plus od 23. travnja 2024. i vaše će se uplate automatski preuzimati s vašeg trenutačnog načina plaćanja.

Oduvijek smo težili pružanju vrhunskog iskustva po povoljnoj cijeni i podižemo kvalitetu sadržaja dostupnog na našoj platformi kroz uključivanje više filmskih hitova izravno iz kina, više novih i ekskluzivnih serija te rastuću ponudu SkyShowtime orignala, uključujući lokalnu produkciju.

U svjetlu tih promjena, povećat će se cijena vaše postojeće mjesečne „Standard Plus“ pretplate.

Počevši s vašim prvim redovno planiranim datumom naplate od 23. travnja 2024 nadalje, vaša će mjesečna pretplata biti podložna novoj strukturi cijena i povećat će se kako slijedi:

Mjesečno za doživotnu ponudu u pola cijene
Trenutačno: 2,99 € mjesečno
Od 23. travnja 2024.: 3,99 € mjesečno

Ako vaša pretplata završava prije 23. travnja 2024., ove se promjene neće odnositi na vas.

Ako se ne slažete s tim promjenama, možete otkazati svoju pretplatu na SkyShowtime tako da posjetite svoj profil na vašem SkyShowtime računa i isključite automatsko obnavljanje prije nego što promjene stupe na snagu.

Poslano sa mog
buljaka je offline   Reply With Quote