View Single Post
Staro 20.02.2024., 17:50   #2916
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Problem je izgleda riješen nakon postavljanja DNSa u routeru. I dalje pojma nema što se to dešavalo. Defaulta ne neke tšljam DNSove i sada kako sam na cloudflare stavio sve OK. Čudo neviđeno.

Idući problem

Imam situaciju sa svojim starim C2Q računalom sa 8GB RAMa. Taj komp je stvarno jako dobro služio, a do nedavno je služio i kao gamersko računalo Mali od prijatelja igra GTAV na tome. Kako bilo, gore je sedmica a krajem prošlog mjeseca R* je ukinuo support za istu. I ne samo da su ukinuli support nego je od 1.2. stvar jednostavno prestala raditi. Makar mi tako kažu, nisam to još vidio na svoje oči.

Sada je pitanje da li probati montirati na to spyware OS ili neku light distribuciju? Nekako kontam da će ta igra bolje raditi u wine nego na win10 i 8 GB RAMa. Linux bih odabrao neki xfce, što lakši, stavim gore lutris i nadam se najboljem.

Jedino me muči što on ima GTA is epica tako da treba epic launcher kako bi pokrenuo R* launcher, inače ne dela. A epic aplikacija mi zadnji puta kada sam probao nije radila previše dobro u wine. Možda bih mogao sa Heroic riješiti tu situaciju.

Teoretski mogu i steam staviti, pa njega koristiti da mi launcha Epic pa da ovaj launcha RGSC Kakva lakrdija.
mkey je offline   Reply With Quote