Tema: Automobili
View Single Post
Staro 11.02.2024., 09:19   #72022
Zeryx
Premium
Moj komp

Zeryx's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Samo, nisam nacisto, od zemlje do zemlje, koje su razlike, koje su regule njegovog tumacenja voznje radnim i neradnim danima?

Jer znam da mi je Ivica u Svicarskoj, kojeg sam ranije spominjao kako mijenja tablicu na tri auta, a jedan je oldtimer - spomenuo da se samo preko vikenda, ili kad je skup oldtimera, smije voziti po gradu radnim danima?

Ili auto mora biti jos stariji da bi usao u to pravilo?

Nije automatska praonica, jos manje cetke, ako si na to mislio.

Spuzva, sampon i samoposluzna praonica, pranje s puskom bez pritiska i nema straha. Lak mu je potpuno novi, te recentan, tako da nema straha. Vise treba njeznosti prema kromiranim detaljima.

Bas sam jucer emailom pitao najveceg znalca i vlasnika u Samoboru, da me podsjeti, znam da je SM dobio Maserati motor, ali siguran sam da je i DS21 u nekom modelu imao.

Veli web pamet:

Ali siguran sam da mi je pricao da je i DS21 imao njegov motor, mozda kao ogledni primjerak, ali ziher sam da mi je 2000-tih pricao o tome.

....
Nisam siguran ali kod nas nemas takva pravila. Smijes voziti koliko hoces i kad hoces.

Takoder se kod nas cesto spominje da imas ogranicenje koliko km godisnje smijes napraviti ali mislim da ni to nije tocno.

Jedino bi trebao imat drugo vozilo da ti oldtimer nije jedino prijevozno sredstvo.

Poslano sa mog SM-G986B koristeći Tapatalk
Zeryx je offline   Reply With Quote