Citiraj:
Autor Wolverine
I da, PV tablice su posebne tablice za oldtimere/povijesna vozila. Nisam to ovdje pretjerano istraživao pa ne znam koji su im uvijeti ovdje izuzev da vozilo mora biti staro minimalno 30 godina.
|
Samo, nisam nacisto, od zemlje do zemlje, koje su razlike, koje su regule njegovog tumacenja voznje radnim i neradnim danima?
Jer znam da mi je Ivica u Svicarskoj, kojeg sam ranije spominjao kako mijenja tablicu na tri auta, a jedan je oldtimer - spomenuo da se samo preko vikenda, ili kad je skup oldtimera, smije voziti po gradu radnim danima?
Ili auto mora biti jos stariji da bi usao u to pravilo?
Citiraj:
Autor medo
Pa *ebemu pa ne može mi prati taj auto na onim miniwashevima. OMG, fakin grehota 
|
Nije automatska praonica, jos manje cetke, ako si na to mislio.
Spuzva, sampon i samoposluzna praonica, pranje s puskom bez pritiska i nema straha. Lak mu je potpuno novi, te recentan, tako da nema straha. Vise treba njeznosti prema kromiranim detaljima.
Bas sam jucer emailom pitao najveceg znalca i vlasnika u Samoboru, da me podsjeti, znam da je SM dobio Maserati motor, ali siguran sam da je i DS21 u nekom modelu imao.
Veli web pamet:
Citiraj:
Citroën purchased Maserati in 1968 with the intention of harnessing Maserati's high-performance engine technology to produce a true Gran Tourer car, combining the sophisticated Citroën suspension with a Maserati V6.
|
Ali siguran sam da mi je pricao da je i DS21 imao njegov motor, mozda kao ogledni primjerak, ali ziher sam da mi je 2000-tih pricao o tome.
....