Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.02.2024., 22:42   #72020
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
I da, PV tablice su posebne tablice za oldtimere/povijesna vozila. Nisam to ovdje pretjerano istraživao pa ne znam koji su im uvijeti ovdje izuzev da vozilo mora biti staro minimalno 30 godina.
Samo, nisam nacisto, od zemlje do zemlje, koje su razlike, koje su regule njegovog tumacenja voznje radnim i neradnim danima?

Jer znam da mi je Ivica u Svicarskoj, kojeg sam ranije spominjao kako mijenja tablicu na tri auta, a jedan je oldtimer - spomenuo da se samo preko vikenda, ili kad je skup oldtimera, smije voziti po gradu radnim danima?

Ili auto mora biti jos stariji da bi usao u to pravilo?

Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Pa *ebemu pa ne može mi prati taj auto na onim miniwashevima. OMG, fakin grehota
Nije automatska praonica, jos manje cetke, ako si na to mislio.

Spuzva, sampon i samoposluzna praonica, pranje s puskom bez pritiska i nema straha. Lak mu je potpuno novi, te recentan, tako da nema straha. Vise treba njeznosti prema kromiranim detaljima.

Bas sam jucer emailom pitao najveceg znalca i vlasnika u Samoboru, da me podsjeti, znam da je SM dobio Maserati motor, ali siguran sam da je i DS21 u nekom modelu imao.

Veli web pamet:

Citiraj:
Citroën purchased Maserati in 1968 with the intention of harnessing Maserati's high-performance engine technology to produce a true Gran Tourer car, combining the sophisticated Citroën suspension with a Maserati V6.
Ali siguran sam da mi je pricao da je i DS21 imao njegov motor, mozda kao ogledni primjerak, ali ziher sam da mi je 2000-tih pricao o tome.

....
Visage je offline   Reply With Quote