Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.02.2024., 00:05   #72010
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
U svakom slučaju europske aute smatram kvalitetnijima i boljima u svakom pogledu + servisna mreža i support je bolji, a o lokalnim mehaničarima da ne pričam.
Do tamo negdje 2015-2019 to je bilo najvjerojatnije točno ovisno o proizvođaču i modelu. Nakon korone.... ne znam.

Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Kvalitetu na stranu, ali zar nije bilo priče o tome kako su brojke iskrivljene? Mislim da je ranije u temi netko stavio link nastavno na BYD aute. Između ostalog je bilo rečeno kako sam proizvođač registrira aute, pa dealership prodaje polovne automobile s 30-ak kilometara kako bi brojke "automobila na cesti" izgledale bolje.
Ili još bolje: registriraju auto u Lijepoj našoj, odjave ga za par dana i izvezu u npr. Bosnu. Ovdje se piše +1 registrirani auto i +1 prodanim modela a auta nema nigdje. Bar kod nas.
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Mi smo osobno imali Getza (2004) i jos uvijek imamo Matrixa (2008). Kupljeno novo u salonu, daaavno otplaceno. S tim autima smo putovali ko kraljevi po 700-1000km. Osim sto je plastika tvrda i sjedala kao u autobusu, oba su maltene bili zero maintenance i jeftini boli glava.
Koliko se sjećam Getz tehnički nije bio korejac jer se proizvodio u Europi??