Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 08.02.2024., 12:04   #11707
tomek@vz
White Rabbit

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Vjerojatno si napisao, al' si isto puno toga napisao pa mi je promaklo Sto je sa Jamom?

Ako budes mijenjao zvucnike, preporuka je ici na aktivne. I onda lijepo imas izvor zvuka, DAC, kabele i zvucnike. Izvor zvuka i DAC moze biti u jednom pa je jos jednostavnije i elegantnije.

Istina, gubis mogucnost beskonacnog petljanja i mijenjanja pojedinacnih komponenti. Ako ti je to gust. Meni nije. Veci mi je gust da me maloprije iznenadi Gilmourova gitara iz desnog zvucnika iako sam Atom Hear Mother cuo valjda miljun puta. Al' ajd ovo je neka early studio verzija

Ovo:

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=318957

Izmjenio kodnice, obnovio lem na digitalnoj putanji ali opet isto sranje. Ma zasad me najvise nekako privlaci PM6007 jer ima sve sto mi treba i nasao sam rabljeni u dobrom stanju za 340 Eura. Alternativno mislim da bih radije opet nesto malo i kompaktno uzeo kao sto je gore spomenuta Yamaha ali jedino sto nalazim je MCR-550 za 100 Eura koja nema digitalni input ili MCR-270D/370D kao nov uredaj. Marantz mogu testirat 30 dana pa mislim da cu tu startat. Ako ce mi pasat ostavim ga , ako ne vratim. Al onda bih definitivno isao ili na Yamahu ili Audiolab. We shall se
Razmisljao sam i o aktivnim zvucnicima ali me strah da ce zvucat gore nego Oberoni...a nit znam sto bi bilo u toj klasi zvuka...a zvuk Oberona za Blues i Rock ne da pase nego je pun pogodak, nebih ih mijenjao osim ako nebih bio siguran da mogu identican zvuk dobiti. Zvuk gitare je tako fino naglasen ali nikad previse naglasen, neznam kako bih to opisao.
tomek@vz je offline   Reply With Quote