View Single Post
Staro 01.02.2024., 12:07   #2692
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor prowler Pregled postova
Evo ekipa da vas obavijestim o velikom riziku narudžbi sa Alija, još od listopada imam dva paketa sa Alija koji su zapeli negdje pa još jedan u studenom i jedan u prosincu. Imam par prijatalje sa sličnim stanjem paketa. Napominjem da je probem u HP-u jer sam imao nekoliko paketa koji su išli preko Overseasa i svi su došli. Kad napravite reklamaciju na aliexpress da nisu stigli odhebu vas za sve jer kažu da je paket stigao u local delivery, možete otvarati dispute koliko hoćete na aliexpress i navoditi da lokalna pošta nema informacija u navedenim paketima ali uvijek je odbijenica od aliexpressa. Pisali smo pošti službeno što se događa sa paketima i dobili odgovori da za "Mali paket" ne postoji obveza primatelja da potvrdi da je isti primio, shodno ćemu davatelj nije u mogućnosti utvrditi je li i gdje došlo do nepravilnosti i slijedom navedenog se prigovor od HP-a odbija (puno je duži tekst ali ovo je ukratko).

Uglavnom, u teoriji možda će jednog dana i doći ti paketi ali uglavnom ako naručujete pakete sa Alija i navedeni dođu u Mađarsku/local delivery office na vama je sav rizik hoćete li dobiti paket. Ako ne dođe zbogom novci odnosno paket.
Aj ebemu, ovo je baš grdo. Moja iskustva, dosada niti jedan problem, sve mi do vrata dostavi Overseas, i sve moram potpisat da sam preuzeo.

Opet sam naručio pizdariju za 200€ pa me stiltaju ovakvi postovi xD
Sam Fischer je offline   Reply With Quote