View Single Post
Staro 05.03.2006., 13:05   #21
Astral
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor jjd37
Povremeno se gasi (kao da je pritisnut gumb na AT pločama) bez obzira dali se nalazim samo u BIOSu ili je sistem već podignut. Nije pregrijavanje barem po temperaturama ASUSproba : 40-42 i 23 idle, 47-49 i 25 pod opterećenjem. Nije ni napajanje (Enermax 600W ima i previše snage za ovo kaj ja imam). I na ASUS forumu se dosta ljudi žali na iste simptome koje ne riješavaju ni nove verzije BIOSa. Primjetio sam da se to posebno dešava ako mi komp radi manje od 4 sata dnevno a jedino bar privremeno riješenje je da uđem u BIOS i izađem iz njega bez ikakvih izmjena (F10) a povremeno ni to ne pomaže.
Evo baš prije par minuta ponovilo se isto 3X. Kad radi ploća je savršena ali ja nemam živaca očekivati kad će se ponoviti. I zato odsad : Machineg ASUS više "neće u moju butigu".
p4c800 je najbolja ploca za s478, za ove probleme koje imas nisam nikad cuo da ih ploca stvara, a vjeruj mi, jako sam dobro upoznat sa tom plocom i sam ju koristim, ploca je ultra stabilna, ne samo na default nego i do 300mhz fsb-a, postoje 2 mogucnosti, 1. ploca ne valja i treba je reklamirat, 2. zamjenom ploce neces nista postici jer neki drugi dio stvara probleme
Astral je offline   Reply With Quote