View Single Post
Staro 22.01.2024., 15:16   #25
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
čovječe

lutam bespućima interneta, i drugim birtija forumima, a ovdje skriveni biser

...elem, nedavno sam bio u ghetaldus optici, ne sjećam se koliko sam platio uopće pregled, uglavnom, doktorica je prekasno vidila da na uputnici piše i očni tlak, ali ona sada za to nije imala vremena, pa sam dobio termin za 2-3 mjeseca, ali to mi se nije dalo otići, jer me iz ordinacije van sprdila za 20-ak sekundi nakon šta sam pročitao slova i nakon šta je izmjenila nekoliko onih dioptrija ispred očiju i rekla, ma nije ti ništa, samo vlaži oči nekim umjetnim suzama... koristim onaj vizol S u "spreju" jer mi je lako kapati to u oko, sve ostalo je katastrofalno teško, ali, naravno da ne pomaže ne bih se iskreno ni čudio da čak i nekakvu dioptriju imam, samo ova to nije "dijagnosticirala" kak spada... f.lux koristim već neko vrijeme, da ga ne koristim, mislim da bi mi oči iscurile van... instalirao sam i eyes relax po preporuci gore forumaša, kao i dimmer

meni se vid na lijevo oko užasno muti, od nedavno, a kada npr. ne gledam konstantno u PC ili mob dva dana, onda mi se sve to nekako ispravi i vidim normalno (čak i kada zatvorim desno i gledam na lijevo, ne primjećujem da se muti, a kad zatvorim lijevo i gledam na desno, ista stvar), imam osjećaj kao da mi se samo/tj. više napreže lijevo oko i pokušao bih sa tim hoya blue control naočala

koliko to košta? di se može provjereno kupiti? ako ima nekoga iz istre/rijeke za preporuku? nisam iz zg-a, a i izbjegnuo bih ghetaldus ako baš ne moram tamo...