View Single Post
Staro 20.01.2024., 20:43   #6991
Miki9
Registered User

Datum registracije: Jun 2021
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
Sjećam se da je nastavak na PS1 bio više-manje ''more of the same'', ali osjetno teže i zakomplicirano sa slijepim mudokonima, ovima šta se samo smiju pa ih moraš ošamarit i slično. Nije bilo jednostavno kao u prvom dijelu.
Abe Exoddus je bio vrh, al da, više kao expansion pack nego klasični nastavak s kompletno novom brijom.
Dan danas se sjećam kad sam to ko klinac u osnovnjaku vrtio jedno jutro prije škole, kolko su neke lokacije bile atmosferične, i dobre animacije (tipa kad Abe izleti u eksploziji iz onog rudnika i doleti do neke ko šume - ako sam dobro sve detalje zapamtio).
Teži je bio, a onda recimo uopće nisam našao nijedan secret (a ima ih na desetke),a i da jesam, mislim da ne bi imao vještine da ih rješim, jer su uvijek bili puno kompliciraniji nego u glavnoj radnji.

Prvi dio, Oddysee, je bio među prvim igrama koje sam ikad probao na PS1, jer su ga ubacili u jedan od legendarnih Demo discova, nažalost samo do pola prvog chaptera. Poslije sam ga prošao tek nakon Exoddusa, isto ima full zanimljive lokacije, kao kod onog "branchinga" gdje biraš one dvije, al obje treba odradit da dobiješ magične moći.
Miki9 je offline   Reply With Quote