Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.01.2024., 18:47   #71560
Daten
Premium
Moj komp
 
Daten's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 394
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Točno to


Taj Passat je taman godište i kilometraža da ga se uvali nekome prije nego počne zezati i ozbiljnije se kvariti. Iz prve ruke mogu reći da na mlađim autima s puno manje kilometara ima u startu soma-dva ojra dorada u prosjeku da ih se dovede u top stanje.

Razumio bi da je to auto od rođaka ili frenda za kojeg se zna kako se auto održavao i što je otprilike proživio. Ali ovako... ne hvala osim ako je cijena jako jako jaaako dobra.

Ja si ne bi dopustio da me dobra oprema zavede. Tu se mnogi zeznu. Još k tome nema pet vrata (ako nije karavan). Meni je osobno pretvrd svaki Passat a i to je oblik odnosno tip karoserije koji izumire. Pitanje je tko će ga htjeti kupiti i za koje novce nakon 3-4-5 godina.

Passat je b7 variant, znači karavan što mi odgovara zbog djece.

Prodaje ga rođak koji je pazio na auto i održavao ga je isključivo u ovlaštenom servisu, vjerujem mu, a ima i sve račune iz servisa.


Kad gledam cijene na njuškalu, za novce koje me traži mogu dobiti puno lošije opremljen passat i sa puno više kilometara za koje isto ne mogu biti siguran da su stvarni.
__________________

Daten je online   Reply With Quote