Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.01.2024., 17:03   #71502
Daten
Premium
Moj komp

Daten's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Taj passat je skok na vecu klasu i dosta je bolji od octavije, em jacina, em udobnost (ovisi o ovjesu i sjedalima i felgama ako nema vise modova ovjesa), em oprema. Ako ne moras odmah prodat octaviju nemoj. Napravi malo vise KM , napravi neki duzu voznju pa vidi da li ti odgovara auto. Sve ovisi zabstabtibtreba auto, meni 1.6 85kw auto bez opreme ne sluzi nicemu jer auto koristim na nacin da mi treba veca klasa. U passatu highline sam napravio jednom 500km u komadu i 2 dana odmarao kičmu i noge jer je imao tvrdji ovjes i sjedala mi nisu nikako pasala ali sam zato u njega stavio tonu kufera i robe . Moras odabrati zelis li placati vece troskove i vozit se bolje ili ti to ne treba.
Ne moram škodu prodat, dobijem passata za ok novce i ne moram ga odmah cijelog platit.

U passatu su sjedala kožna, a u škodi su obična.
Mislim da će tako i biti, škoda ostaje, a passata ću kupit ako mehaničar kaže da je od ispod u redu, da nema hrđe, da su amortizeri i ovjes dobri.
Mislim da bi s autom trebalo biti sve dobro, u ovlaštenom je rođak uvijek govorio ako nešto treba mijenjat mijenjajte, a auto je u ovlaštenom zadnji puta bio u 5.2023.

Uzmem passata napravim par tisuća km, obavim par dužih putovanja do Imotskog sa autom punim do vrha pa da vidimo ako je i koliko je bolji od škodice

Daten je offline   Reply With Quote