View Single Post
Staro 05.03.2006., 00:56   #16
marconi
Premium

marconi's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor PuMa
ima i tu nesto ali kad imas 3000 kn i ni lipu vise onda jebiga stvarno imam super konfiguraciju. npr za maticnu pl- sam dao 1450kn za procesor neznam tocno oko 2500-800kn imam 1gb memorije dobro napajanje dvije dvd przilice,dva harda i sve je to bila top kvaliteta kad sam kupovao,grafulja me kostala 4100kn. e sad ti sve to zbroji ponovo isto tako jer sigurno nebi kupio plocu od 600kn i procesor od neznam 800kn itd pa vidi koliko treba love.Da se razumijemo f.e.a.r sljaka bez problema doom quake i ostale igre isto tako , naravo ne sa maximalnim efektima.sa ovim potezom zelim biti miran jos 1,5 godina kad istice neki kredit i stize neka lova a tada je zacrtano cisth 2500 eura za nabavu novoga i to je to.
one priče da komp triba kupovat svakih 6 mjeseci su priče za malu djecu.ako kupiš nešto najjače što se može nabavit u tom trenutku,bez problema može sve gurat 3-4 godine.evo i ja na svom p4 2ghz,512 i ti4200 sve pogonim i dalje bez problema.a komp je star skoro 4 godine,ali je prije 4 godine koštao skoro 13 somova
marconi je offline   Reply With Quote