Citiraj:
Autor quazar912
zašto ne te jeftilene JVC?
šta ti/on mislite da bu on dobil sa 450/500€ TVom koji će bit peri-deri kao totalno sporedna stvar?
|
Pa nisam rekao da definitivno ne taj JVC nego sam prije kupovine TV-a u supermarketu ipak htio konzultirati ovaj forum.
Što mislim dobiti sa 450-500€? Pa čak i kad gledamo različite modele s istom cijenom postoje razlike i jedan TV od 350€ je bolji od drugog TV-a od 350€ A 500 je za više od 50% više od 330 pa mi je teško prihvatiti da za 50% više novca ne možeš dobiti bar malo bolji TV.
Ne razumijem se u TV-e ali na poklon sam dobio Samsung 55" koji je tada koštao 450€ (
vidim da su sad 370€). To je totalno smeće od TV-a. Slika je nekako "razlivena" s neprirodnim kontrastom, zvuk užasan. Ženini roditelji su kupili neki TCL za sličan novac i barem štose kvalitete prikaza tiče to je tri klase bolji televizor od tog Samsunga.
Eto zato bi htio konkretan savjet. Ako su između 330€ i 500€ u pitanju nijanse, opet bi htio nijansu bolji nego nijansu gori. Nadalje, tu je i pitanje podrške, servisa... ko danas uopće drži JVC brand? Pretpostavljam neki kinezi. Pa ako već kupujem kineza nije li bolje kupiti TCL ili Hisense koji su ipak brandovi s nekakvom pozadinom?
Možda netko na forumu ima iskustvo s tim JVC-jem. Ipak je u pitanju 6 komada i ne bi bilo dobro da pocrkaju usred sezone.