Citiraj:
Autor flyer1
nesto tu drugo tebe zeza, 95% stvari je kod mene s tockom i radi najnormalnije s external subsima, bilo u LG-ovom internom playeru, bilo kad rucno ucitam (isti) prijevod u jellyfinu.....
offtopic: a zbog cega tocno places za androidom? ja npr placem zbog androida na telefonu, ali eto, ne zelin placat xxx E za transfer u iKamp 
|
Može biti da točka muči Twonky media server na NASu a ne webos media player, nisam još to testirao.
I ja bi jellyfin i trenutno pokušavam odgonetnut kako ga instalirati na svoj stari NAS koji nema docker (TS 231). Budem probao prvo s Plexom koji isto nema zadnju verziju na qnap storeu za moj nas a trenutna nije podržana od webos- ovog Plex klijenta jer je prestara...
U svakom slučaju kemija na kvadrat a bogme mi se ne daju pare za novi NAS samo zbog bolje podržanosti DLNA media servera...
A glede andorid TVa plačem jer bi samo instalirao VLC player i s njime zaobišao svu ovu zezanciju s DLNA media server pizdarijama jer bi pristupio fajlovima drito preko SMB sharea + dobio bih ugrađenu funkciju za download titlova