View Single Post
Staro 06.01.2024., 11:53   #1136
murina
Premium
Moj komp
 
murina's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2007
Lokacija: St
Postovi: 449
Sam svoj majstor - razni radovi po kući/stanu

Mačkama je "posao" ulovit miša, nisu im nužno hrana. Priče da kastrirane/sterilizirane mačke i mačori ne love miševe su isto bapske, bar iz mog iskustva. I miševi brzo nauče di žive mačke, pa odu kod susjeda Ako su susjed i mačka u dobre, ode ona i kod njega riješit problem. Doduše nekad donese susjedovog miša gazdi ali jbg. Do moje 15. godine nismo imali mačku, stari bio protiv životinja u stanu, sjećam se i ljepila na kartonima i raznih vrsta mišolovki radi jednog miša koji bi nas terorizirao. Kasnije je sestra umolila macu, pa bi takve incidente pokojna Mini riješila kroz par noći. Briljirala je jedne godine kad je bila najezda gigantskih skakavaca u Splitu. Naravno, mačka je dodatna obaveza u životu, pa ovo rješenje nije za svakoga, a može se dogodit i da udomiš nekog prasca od mačora koji se boji miševa

Ima li tko iskustva sa poliranjem namještaja ili drugih objekata od polikarbonata? Poprskali smo novu stolicu sa razrjeđivačem, zamutilo je instant, pa bih pokušao popraviti prije nego me žena udavi.

Materials: transparent or batch-dyed polycarbonate.
Product maintenance: clean the product with a soft damp cloth and soap or liquid detergents, best if
diluted in water. Do not use ethyl alcohol or detergents that contain even small amounts of acetone, trichloroethylene or ammonia (or solvents in general).




__________________
murina je offline   Reply With Quote