Citiraj:
Autor Roberto
Ja se trudim prikazat cijelu stvar legitimnom? Ja se prvenstveno zajebavam, jer sam od ozbiljnije rasprave odustao nakon komentara o izgledu članova tima. Baš nikakav trud nisam uložio u opravdavanje legitimnosti, već podjebavam iziritiran onim komentarima 
|
Sve u svemu računica ti štima, ostalo je samo zajebancija, jer si
nakon onog prvog posta bil iziritiran komentarima, a opet evo već pet mjeseci uredno ulažeš itekakvog truda i citiraš svaki post koji je u bilo kojem trenutku dovel u pitanje BBANK token koji kak i veliš, tehnički više ne postoji, nego su se lijepo kroz rebranding preimenovali u FI i sad fino dalje nastavljaju s još većim zaradama i postocima. Ne daj se smetati, posebice ne mojim komentarima, a obzirom da je BBANK/FI još jedan u nizu sigurnih projekata, ne vidim potrebe da se iritiraš na bilo kakve negativne komentare. Jebe ti se, uloženo si vratil, ljudi koji su s tobom uložili, zahavalni su ti na savjetu, lagano vas boli briga za tu neke postove na forumu.
Citiraj:
Autor Roberto
Također, ja i dalje nisam nikakve ozbiljnije dokaze vidio da je ovo scam? Osim ako ne misliš da je cijeli kripto scam, onda ne znam što uopće radiš (radite) ovdje...
|
To si u pravu,
nema apsolutno nikakvih dokaza da je kripto i išta povezano s njim sumnjivo ili općenito puno muljaža.