View Single Post
Staro 05.01.2024., 19:51   #8886
Roberto
Premium
Moj komp
 
Roberto's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,543
[QUOTE=kopija;3719665]
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Bitboy Roberto zakaj se toliko trudiš oko toga da cijelu stvar prikažeš kao legitimu, ako nisi direktno povezan s promocijom tokena ili si ipak od samog početka u nekakvom referral programu?

Ja se trudim prikazat cijelu stvar legitimnom? Ja se prvenstveno zajebavam, jer sam od ozbiljnije rasprave odustao nakon komentara o izgledu članova tima. Baš nikakav trud nisam uložio u opravdavanje legitimnosti, već podjebavam iziritiran onim komentarima



Također, ja i dalje nisam nikakve ozbiljnije dokaze vidio da je ovo scam? Osim ako ne misliš da je cijeli kripto scam, onda ne znam što uopće radiš (radite) ovdje...


Pazi, pričamo o projektu koji je na tržište došo još 2021., imao ATH 4x izna dove cijene u prošlom ciklusu. Da su htjeli rugpullat, mogli su komotno tad, a ne se zajebavat kroz bear, gubit lovu, i još onda sad radit rebranding i pribavljat komplicirane regulatorske dozvole, od kojih neke recimo poznatiji konkurent crypto.com nema. U takvom razmišljanju nema apsolutno nikakve logike, nit se isto može poduprijeti bilo kakvim dokazima, samo glupa naklapanja i FUD.


također, u nikakvom referral programu nisam, jer, ako pogledaš unatrag, iako sam BBANK kupio u njihovom appu, i ovdje preporučio kupnju, svoj referral nisam ostavio.





Citiraj:
Lako za mene, ali koliko se može primjetiti ni tvoje kripto kolege nisu baš zagrizle za ovu sigurnu stvar, dok ti vjerno svako malo izvještavaš o porastu, dobitku, zaradi i profitu na digitalnim žetonima.
Bez brige, moji kripto kolege kupili su kad i ja, zahvalni su na tome i sretni kupnjom, a bome kupili su i neki na ovom forumu koji su me kontaktirali na PM.



Citiraj:
I opet se vraćamo na to da li si sve te silne zarade i postotke koje promoviraš uspjel prebaciti na račun i konkretno potrošiti ili te i dalje HODL drži u neizvjesnosti još većeg bogatstva.


Već sam napisao da sam prodao dio, i da, zaradio sam fino, vratio ulog, i dobio profit, a ostatak sam ostavio i zastejkao na 6 mjeseci. jer eto, vjerujem da je projekt legit, nemam nikakvog razloga ne vjerovat.


I ne drži me to u nikakvoj većoj neizvjesnosti nego što drži bilo kojeg drugog kupca bilo kojeg drugog tokena. Bogatstvo ne očekujem, ali očekujem zaradu, i da će token još rasti. I pri tome sam manje više bezbrižan. Ulog sam vratio, uz to uzeo i profit, i sad skroz komotno ostatak mogu držat i čekat špicu bulla :kava:


A sad, o iznosima neću. Niti sam ja to ikog pitao, niti vidim da pišete.


Samo primjera radi:
100 usd na 20x vrijedilo je 2000usd, od čega je 20% 400$. Ulog vraćen četverostruko, imaš još više nego solidan iznos za bull, a da pritom nisi ni dno uspio kupit niti za ovaj prodani dio top ulovit.


A sad, zašto nisam prodao sve. Jer vjerujem da je projekt legit i da će još rasti i ima dobru perspektivu.



Usporedbe radi, crypto.com token je mcapom 30x up odavde za FI. i to ne pričam o mcapu koji je crypto.com dostigao u bullu, taj je 317x up od ovog FI capa.


E sad znam za šta ćeš se ulovit, ja uopće ne pričam o tome da će FI biti novi crypto.com (iako mislim da može ako se sve poklopi). Nek ostvari i jedan manji dio priče, i nek to bude i 10% od ovih 317x u bullu, to je opet 31x od OVE cijene
__________________
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt /
Roberto je offline   Reply With Quote