Citiraj:
Autor tomek@vz
Rezime teme. Postoje neke stvari koje su za pocetnike prekompleksne, previse toga moze poc u krivu i bolje da jednom vidis kako to netko odradi. Forumasi nemogu biti pokraj tebe da te upozore kad Live odradujes sve.
Cime si napravio backup?
|
Prvo sritna Nova, drugo sa AOMEI beckup a sa njim sam i pretvorio diskove iz MBR u GPT i to samo one koji su "slave" i to čak sam pojedinačno radio beckup, Radne površine,određenih filova, pa preuzimanja itd. Međutim beckup prebaci podatke ali kao mapu, može se vaditi podatke.
Prije bi sa istim programom npr sa win 7 na win 10 kad bi prebacivao radnu površinu tad bi i iskakali odnosno vračale se ikone svega što je bilo na starom i normalno bile bi aktivne odnosno otvarale i radile kao na starom.
Čujte ja cijenim pomoć forumaša a i pomogli su mi do sad puno sa savjetima i to uspješno, ne vidim zašto ne bi i sada bilo tako. Možda sam ipak najstariji forumaš ne po stažu na forumu već po godinama pa shvatite, al evo ipak radi win 11 sad je prioblem prebaciti sve te podatke. Bilo bi lipo sve odjednom.