Citiraj:
Autor Mladenxy
Naravno da je ajfon skup i nisam ga kupio nikada niti ikada budem, kao i bilo što od applea.
Kupio se kineski mob kad je nudio više ili isto kao konkurencija za manje novaca. kao i trenutna motorola ili trenutni kineski TV.
Kupuje se hradver a ne ime.
|
Nije samo ajfon skup, al on je jedan od skupljih naravno, košta brdo novaca, samo sam htio reći da je kupnja smartfona nezahvalan posao gdje se iskrca vagon love, a već sljedeće godine će to bit stari model sa starijim (tehnologija ide neumoljivo naprijed a to se najbolje vidi na području smartfona) hardverom dok kod televizora nije tak..
Konkretno, sony oled ima štošta za pokazat, da se neki proizvođač približio sonyu tj da mu stoji uz bok uz (naravno i da je jeftiniji od sonya) neke bitne kriterije koje čovjek gleda kod odabira tv-a, onda bi odabir telke bio lagan a tu bi onda sony bio izvisio..
Citiraj:
Autor Gemmy
za prosjecnog koristnika kinezi su zakon
vecina gleda u svijetlog prostoriji, i stalno vrte iste programe, i TV gori cijeli dan
za njih su kineski led/mini led s sto vecom garancijom
kad malo razmislim, na prste jedne ruke mogu nabrojat poznanike koji imaju oled, ili TV koji je kosta skuplje od 1k eura
|
A čuj, i za hisense i tlc sam čuo i dobro i loše, teško je tu biti pametan.
Mada se slažem, ak se kupuje lcd tv, onda bolje uzet miniled, ipak je bolje neg klasični led tv.
A vidiš oled napreduje, pojačan mu je brajtnes, i to leti prek 1000 nitsa, ne grije se tolko, znači izdržat će dost dugo, taman tolko da se čovjek odluči nakon nekog vremena korištenja ga zamjenit za neki bolji-novi tv, a ne zato kaj je već počel pokazivat boljke (burn in i sl).
Imam LCD sa VA matricom FALD, al sad dok bih kupovao telku, ne vidim smisao u kupnji lcd tva, pa taman i da košta 400€.. Eventualno miniled, al taj pak bi trebao uz bok oledu, a kakve su šanse za to