Citiraj:
Autor nepalac
Pare na tuđi IBAN sam uplaćivao, ništa me revolut nije pitao, a "veći" promet ne znam što je točno i što će me pitati ili neće.
Kako sam ranije napisao, Revolut vidi samo uplatu s tekućeg računa, ne vidi odakle mi pare na tekućem niti me ikada pitao gdje radim, kolika mi je plaća, jesam li član stranke, imam li djece i par stotinu drugih pitanja koje sam morao dati banci.
Taman i da pita to sve, opet mi je nekako lagodnije da to dajem nekoj kompaniji u Litvi.
|
Nisi dizao kredit ili uzimao kreditnu karticu od revoluta pa te nisu detaljno pitali. U lokalnoj banci isto ne moraš dostaviti sve samo da bi otvorio tekući.
Ni ja ne znam koje flagove revolut ima za traženje dodatnih podataka, ali nakon više većih uplata su uredno tražili izvor prihoda tj platne liste ili nešto drugo a onda već znaju i gdje radiš i kolko zaradujes, gdje živiš, na što trošiš, imaju preslike tvojih osobnih dokumenata itd.
Nedavno sam plaćao na tuđi iban s revolutom i traže pod normalno adresu primatelja, što se ne sjećam kad me lokalna banka tražila.