View Single Post
Staro 14.12.2023., 14:41   #853
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
wave2 nije njihov driver, zato i radi normalno. nema valjda 90% mogućnosti koje ima mikrotikov driver, i zbog kojih zapravo ljudi kupuju mikrotik.

tako ac3 i ax serija su precijenjeni kad se uzme u obzir šta sve njihov wifi NE može, ali ako ti treba routing onda ajde. inače imam 2 hexa, jedan sa openwrt drugi sa ros-om, i ovaj drugi je bekap prvoga, uleti mu u roku 3 minute ako prvi umre (openwrt se jednom do dvaput godišnje odluči ne zbutati nakon restarta i treba ga power cyclat, šta je jako nezgodno kad si xyžnj km od lokacije - a voli se desiti kad sam na godišnjem negdje daleko)

imam neke iot gluposti na mikrotiku i dok sam našao dobitnu kombinaciju s kojoj to radi sam izgubio tjedne. s druge strane sam izvukao neki prastari tplink adsl modem sa BG wifijem upalio ga i iot igračke nisu niti jednom štucnule. na kraju sam vratio mikrotik, bacio ga u B način rada i zaboravio da postoji, ima svoj ssid samo za iot i ne zagušuje mi spektar sa full širinom kanala za 1kbps potrebnog prometa.
jp_rv je offline   Reply With Quote