Fury
A ono, ratni film, pokušava biti nešto ali ga nosi samo Brad Pitt pa na kraju ispadne meh. Jedino dobro su scene borbe tenkova ali su i njih zasrali s previše popuštanja saveznicima. Epska prenapuhanost finalne bitke bi bila presuluda i za partizansku propagandu
5/10
The Holdovers
Trailer djeluje kao da se radi o komediji ali je easy going drametina koja pokušava obraditi pun klinac tema studiranja na am. privatnom koleđu, kao i odnosa između profesora i studenata. Traje puno predugo, na pola sam mislio da će sad završit ali nikako. Vidi se da je sniman za ekipu koja svršava na tehniku snimanja bez da im je bitna toliko radnja. Uopće ne zaslužuje imdb ocjenu, prije:
4/10
Umri muški 1
Žena rekla da ga se ne sjeća pa rekli ajde. Došli do 1/3, umrli od dosade. Volio sam akciće ko klinac, no sad su prenaivni i predvidljivi. Ocjena: requires the taste
The family stone
Uh... da se opravdam: žena me nagovorila.
Priča prati vrlo nesigurnu Sarah Jessicu Parker kad dođe na božićno okupljanje kod obitelji svog dragog. Ona glupa i nesigurna, oni nesustetljivi, sve se mjeri ali kao ne mjeri se, ugostili ju ko da je hripavac. Užas obiteljska drama, nije zabavno
0/10