View Single Post
Staro 07.12.2023., 20:22   #2969
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Ne znam jeste li čitali atlas shrugged. Mene svaki dan nešto podsjeti na tu knjigu.

U zadnje vrijeme sam vidio jednog dosta mladog poštara, bio je par puta u zgradi kod nas. Pa onda u zadnjih par dana naiđem na krcat sandućić, razna tiskana pošta koja nije isporučena više tjedana, možda i koji mjesec. S time da sam većinu računa i tako prebacio na email.

Prekjučer opet primijetim krcat sandučić po povratku s posla. Među raznom poštom i dvije ceduljice za preporučene pošiljke koje nisu niti pokušali dostaviti, naravno.

Ovaj članak koji je coconut postavio je zanimljiv. Moje iskustvo je da ako baneš u prvom većem poštanskom uredu nemaju pojma gdje im je dupe a gdje glava. Dosta ljudi bi rado došli po svoje pakate, kada bi nadležni znali gdje se isti nalaze.

Za sada među poštarima nema stranaca, sve zasluge idu domaćem nedostatku kompetencija. S druge strane, stranaca u turističkim djelatnostima koliko hoćeš. Ali i tako je taj isti turizam za strance, pa onda neka ih stranci i uslužuju, nekako se čini primjereno.
mkey je offline   Reply With Quote