View Single Post
Staro 07.12.2023., 08:45   #6891
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp
 
Disco's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2006
Lokacija: Rijeka
Postovi: 4,468
Citiraj:
Autor Alfredo nr.3 Pregled postova
Ja sam je odigrao zbog RTX jer me ništa druga nije držalo. Priča je bezveze, level dizajn jednoličan, napucavanje i neprijatelji bezveze. Mislio sam da će DLC-ijevi biti bolji jer kao jedan od njih spaja Alana Wakea s Controlom, ali su jako loši kao da nisu znali što rade. Općenito DLC-ijeve nikako ne preporučam, a samu igru samo ako ti je ok na početku jer će takva biti do samog kraja, doslovno cijela igra od početka do kraja je ista.
A znaš da ima nešto u tome što spominješ, je jednolično, ali vjeruj mi ovo je ludilo prema Alan Wake-u. Premda obje imaju tu foru ala novi Doom, uletiš u prostor, varta se zatvore i ne možeš mrdnut dok svih ne riješiš, onda pičiš do slijedeće takve točke i tako u krug.
U samoj priči mi moram priznati doslovno ništa nije jasno, pa iskreno i ne pratim baš, daj mi da pucam i bok (Što je Carmack davno rekao, da je priča u igri potrebna kao i u porniću :P ).
Ali mi je mehanika, tj gameplay napucavanja odličan, pogotovo kako dobivam sve više moći, to je igra luđa i zabavnija. A to što se ponavlja, ma to je još OK. Sviđa mi se i što su side questovi doslovno od 2-5min, nema nekih papazanija dugih.

Odigrao sam mislim 4 misije od sve skupa 10 i za sada sam zadovoljan igrom, tj kako sam napisao, što više idem dalje, to je bolja jer je ženska sve moćnija.

Jako me podsjeća na infamous: second son koji mi je iskreno za dva koplja bolji jer lik tamo ima još bolje i zabavnije moći.
__________________
Slobodno me dodajte na PSN
Disco je offline   Reply With Quote