@Roberto - pomogao si mi da sam sebi odgovorim na pitanje koje će uskoro postati aktualno: koju nagradu će liga nazvati prema Lebronu jednom kad ode u penziju?
ovo je zauzeto:
MVP sezone - Michael Jordan Trophy
Rookie godine - Wilt Chamberlain Trophy
MVP All-Star utakmice - Kobe Bryant Trophy
MVP finala - Bill Russell NBA Finals Most Valuable Player Award
Clutch Player of the Year - Jerry West Trophy
DPOY - Hakeem Olajuwon Trophy
6th Man of the Year - John Havlicek Trophy
NBA Most Improved Player - George Mikan Trophy
nagrade za polufinale playoffa (konferencijsko finale) - Larry Bird Trophy za istok i Earvin "Magic" Johnson Trophy za zapad
ostaje par manje "bitnih nagrada, od kojih su neke već nazvane po legendarnim igračima, neke su slobodne:
nagrada koja postoji već 7 godina je NBA Hustle Award ("best utilize hustle to help their teams win on a nightly basis."), ali to nema šanse da nazovu po njemu jer je prebanalno.
Lebron bi komotno pasao za ovu nagradu: The Kareem Abdul-Jabbar Social Justice Champion Award (...award which honors players who are making strides in the fight for social justice), ali zauzeto je
The NBA Sportsmanship Award is an annual National Basketball Association (NBA) award given to a player who most "exemplifies the ideals of sportsmanship on the court with ethical behavior, fair play, and integrity." - ovo bi bilo primjereno njemu (osim kad glumi da je fauliran

), ali je isto prebanalno.
The Twyman–Stokes Teammate of the Year Award is an annual award in the National Basketball Association (NBA) that recognizes the league's "ideal teammate" who exemplifies "selfless play and commitment and dedication to his team." - također primjereno, možda i najprimjerenije za njega, ali prebanalno, a i zauzeto ime.
NBA Lifetime Achievement Award - ovo bi mogli nazvati po njemu, do sad su je dobili samo Bill Russell, Oscar Robertson, Larry Bird i Magic Johnson, a vrlo vjerojatno je idući dobitnik sam Lebron (samo prvo mora pričekati da uđe u HOF).
tldr; sve postojeće individualne i timske nagrade su zauzete tako da mi se čini da čim ode u penziju, po njemu će nazvati MVP nagradu za In-Season Tournament - LeBron James Trophy tako da si u pravu kad kažeš:
Citiraj:
Autor Roberto
Al ok, svi znamo zašto je i za koga organiziran ovaj kup 
|
živi bili pa vidjeli