View Single Post
Staro 19.11.2023., 23:06   #4863
buljaka
Premium
 
Datum registracije: Aug 2014
Lokacija: Osijek
Postovi: 2,854
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Samo na vanjsku.

btw, htjedoh pitati, provlače mi asfalt po ulici ovaj tjedan. moj prilaz u dvorište je trenutno betoniran i pod nagibom jedno 12 posto. beton je u banani skroz i zamolio sam dečke da dok asfaltiraju cestu, za kojih soma eura i meni izasfaltiraju prilaz. kažu - neće ići. asfalt ne ide na beton. kao morao bi rasturiti cijeli beton i mrežu, zasuti pijesak, natući ga i tek onda ide asfalt. meni krenuše suze krokodilske. no reko idem ja pitati ovdje na forum. kakva su vaša iskustva?
Prije 9 godina presvukao prilaz ispred kuće širine 10 metara i dužine 4 metra, bilo je betonirano ali popucano od soli i bagera koji mi se okretao na ćupriji .

Majstori su rekli da ga dobro pometem i dali mi kantu nekog vezivnog sredstva, neka emulzija za bolje prijanjanje 2 različita materijala.

Namazao sam to da bi pol prije nego su došli . Čak si rekli da je super što je beton dolje jer im smanjuje pripremu i da nema nikakvih problema sa time. I mene je brinulo što je asfalt elastičan a beton nije ali logika nalaže da će onda asfalt dobro podnijeti eventualno pucanje podloge ispod sebe..

od onda do sada nikakvih problema.



Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk
buljaka je offline   Reply With Quote