View Single Post
Staro 16.11.2023., 11:25   #774
dubrava
Premium

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor tiki66 Pregled postova
Možeš skinuti i sa ofišl stranice:

https://www.microsoft.com/software-download/windows11

Nemoj kupovati ključ dok ne instaliraš nanovo Windowse. Kad ih spojiš na net vidjet ćeš jesu li aktivirani ili nisu. Moguće da ih je netko aktivirao HWID metodom pa da ti to vrijedi i za novu instalaciju. U tom slučaju prst u uho i koristi tako.
Ostavio sam C 200gb i D ostatak, s tim da mi prepoznamo samo C i neki D od 5gb koji nisam mogao obrisati na početku, ali sam ubacio naknadno da mi vidi D cijeli. Instalacija je prošla ok iako mi nije radio touchpad pa se zezao s tabom. I nikakav rufus, samo skinuo windowse pokrenuo boot mode i krenulo.

E da odlično, nisam na kraju uzimao windowse, nego je prepoznao sam. I sad nisam više siguran jel povukao key prek microsoft accounta, ili je od samog laptopa povukao key. On ima onu windows naljepnicu na poleđini, iako je lik rekao da su stavili neku krekiranu jer valjda nema win. Ne kuži se baš, a ni ja preveć. Di mogu vidjeti uopće otkud mi je povukao key?

No bitno da radi sve, touchpad i touchscreen su proradili kad je povukao drivere kroz update. Sad office skidam i good to go.
dubrava je offline   Reply With Quote