View Single Post
Staro 28.03.2003., 16:15   #14
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by msvrtan
nisam procitao na netu nego pricao s ljudima koji su to imali...a i iskustva s neta nisu uvijek ne istinita..naime ja citam reviewe i forume kad kupujem hw da vidim koja su iskustva ljudi koji to imaju
poznajes nesposobne ljude
sto se tice trazenja po netu o HWu......prije se posveti samo forumima neko reviewimajer kad netko ima komponentu na testu to je prekratko da bi uocio vecinu stvari.....a i uvjek po forumima mozes naci ljude koji imaju ostatak kofne isti/vrlo slican ko ti pa ces dobiti najbolju procijenu
primjer radi sad kad sam kupovao ovu mx440 nije me zanimalo toliko koliko kaska za boljima vec koliko je bolja od mx400 koju sam imao prije.u reviewima sam vidio da je brza skoro 100% od mx400 a da kaska za 10-15ak posto za gf3......to mi se cinilo ok za 390 kn i kupio sam je.
ALI u nijednom reviewu nije pisalo nista o problemima iste i abita (prvenstveno kt7/kt7a i bliskih modela) zbog cega sad moram trpiti matsonic plocu u kompu dok nesmislim pare za kupiti novu.
kad sam skuzio da nesto nesljaka (komp nece da se boota) na netu sam nasao dosta o ztom problemu ali samo i jedino po forumima......
ali nebunim se, ovo iskustvo s matsonicom ce mi pomoci da vjerodostojno odgovorim kad sljedeci put netko pita kakve su to ploce
greg SE je offline   Reply With Quote