Citiraj:
Autor Overclock
@Trekkie
Nema na čemu, al ploču moraš testirati, ja sam samo POST chekiral.
|
Ne znam baš ... meni ovo izgleda OK!
Stavio sam joj Celeron 333 sa 64MB RAMa, odmah je POSTala bez ikakvog nagovaranja. Dobre je ploče Chaintech radio, ovo mogu osobno posvjedočiti.
Inače, ploča je profesionalno testirana u mojem high-tech laboratoriju uz vrhunsko Codegen 400 napajanje, koristeći temeljnu High Quality VHS tehnologiju. Eto, tko kaže da se VHS ne koristi u 2023?!
Za vas ostale koji ne znate o čemu je riječ, ovo je Chaintech 6BTM - ploča koja je originalno došla sa famoznim Adisonom i koju imam i dan-danas. Jedini problem kojeg sam primjetio je taj da 6BTM voli "skuhati" kondenzatore, u jednom sam trenutku (tamo negdje 2006-2007. godine) imao kompletan "meltdown" i erupciju svih 12 komada 6.3V/1000uf kondenzatora oko procesora.
Postojeća dva 6BTM Adisona koja imam (i koji nose veliku sentimentalnu vrijednost) sam generalno uredio sa Panasonic kondenzatorima FR serije, dok ovu za sad budem ostavio kakva jest, i planiram je isključivo čuvati kao rezervu po modelu "Justin Case", zajedno sa BTC pogonima i Quantum diskovima